Koncepti, masterplani dhe projekti arkitektonik "Lalëz" Ristudim Urbanistik: Miratuar me vendim të KRRTRSH-së Nr. 3 Datë 03.12.2003
 
›› Masterplan ›› Vila ›› Masterplan 3D ›› Rendering Hotel 3D ›› Rendering Vila 3D
›› Plani i katit përdhes ›› Hotel - Rezidencë ›› Plani i katit përdhes 3D ›› Vila 3D ›› Rendering Rezidencë 3D
›› Plani i katit të parë ›› Rendering Rezidencë ›› Plani i katit të parë 3D ›› Hotel - Rezidencë 3D  
›› Plani i katit të dytë ›› Rendering Hotel ›› Plani i katit të dytë 3D ›› Pasqyra Vila 3D  
›› Plani i tarracës ›› Rendering Vila ›› Plani i tarracës 3D ›› Pasqyra Rezidencë 3D  
›› Plani i shfrytëzimit ›› Relacioni teknik ›› Plani i shfrytëzimit 3D ›› Pasqyra Hotel 3D  
Pse në Lalëz?
›› Bregdet ende i virgjër vetëm 30 km nga Tirana.
›› Për herë të parë bëheni  pronar dhe të truallit.
›› Jo vetëm  shtëpi në plazh por dhe investim imobiliar me garanci absolute për rritjen e vlerës.
›› Forma të ndryshme financimi.
›› Një territor privat dhe i siguruar me tërë ambientet e nevojshme infrastrukturore të shërbimeve por edhe pushimit.
›› Projekt modern që vlerëson individin, komunitetin por dhe natyrën.
›› Kompleks gjigand sportiv dhe argëtues.
›› Plazh privat me lodra uji.
lexoni më tepër...