Per me shume se 7 vjet "Dudaj Konstruksion" i ka dhene zoteruesve kenaqesine e angazhimit ne ndertime dhe zbulimin e zgjidhjes se problemeve qe lidhen me to. Ne jo vetem ofrojme cilesi superiore ndertimi por veme ne qender te vemendjes sone klientet me qellim qe tu kursejme atyre para, kohe dhe kokecarje.

Tek ne komunikimi i hapur eshte kusht primar per realizimin e projekteve te sukseshme.

 

Fshat Turistik, Hotel – Resort, Kompleks sportiv dhe argėtues nė njė tė vetėm. Vetėm 35 km nga Tirana dhe po aq nga Aeroporti dhe Porti.

lexoni më tepër...
 
 

Godinë Banimi 3 dhe 5 kate me Podrum, pranë Parkut Kombëtar të Liqenit, në afërsi të Qendrës së Tiranës, pranë kopshtit zoologjik.

lexoni më tepër...
 

Koncepti, masterplani dhe projekti arkitektonik "Lalëz"Fshat Turistik, Hotel – Resort, Kompleks sportiv dhe argëtues në një të vetëm.Vetëm 35 km nga Tirana dhe po aq nga Aeroporti dhe Porti. Përgjatë bregdetit të Durrësit në një zonë tejet eskluzive . Rrethuar nga nje gjerdan kodrash, buzë një bregdeti ranor dhe brenda një pylli me pisha , kompleksi privat ofron një siguri dhe relaks absolut. Doni t’i largoheni stresit, rrëmujes, pluhurit dhe problemeve të Tiranës: ky do të jetë vendi i parë që do t’ju bjerë ndër mend.


lexoni më tepër...